Referanse


Her er noen ord fra to av mine tidligere klienter.


Fra VG 31.10.2010


For et par år siden gikk Anne, som ikke ønsker å ha etternavnet sitt på VG Nett, på et røykesluttkurs der hypnoterapi var en del av opplegget.

- Jeg sluttet uten problemer, og merket at min motvilje mot røyk bare fortsatte å øke. Dette fikk meg til å prøve hypnoterapi for å endre på forholdet mitt til godteri og trening også.

Anne gikk opp i vekt i 20-årene. De usunne livsstilsvanene kom i løpet av flere år med mye skiftarbeid, senere to svangerskap og røykekutt.


Vektklubbmedlemmet Anne mener så langt at Alexandersens terapi har hjulpet henne. På tre måneder har hun tatt av ti kilo.

- Jeg spiser normalt, sunt og variert, og er i fysisk aktivitet uten at det føles som tvang, sier hun. Søtsuget er byttet ut med økt appetitt på sunn frukt og vann.

Hun forteller at terapien var fokusert på å tenke positive tanker, styrke selvtilliten og selvbilde, samt å gi henne tro på at hun klarer å ta de riktige valgene også når det føles tungt.

- Jeg har gått opp og ned i vekt fire ganger, og vet veldig godt hvilke dårlige vaner som fører til vektoppgang. Jeg er overbevist om at årsakene til at jeg ikke har klart å opprettholde de sunne vanene, sitter i hodet, forteller Anne, som sent i sommer hadde fem timer med hypnoterapi hos hypnoterapeut Erik Jasper Alexandersen i Fetsund.


- Nå gjenstår det å se om det vedvarer. Men mine erfaringer fra å slutte å røyke er jo lovende.

Jeg er en dame på 39 år som har røyket mye i 23 år.

Har prøvd halvhjertet å slutte å røyke noen ganger, men det har ikke godt bra, suget har kommet med en gang jeg har tenkt tanken… så da har det blitt mest med tanken...

Kom over hypnose og tenkte at dette er noe for meg.. for jeg viste at jeg måtte få en annen fokus på min tankegang. For det å kunne klare å slutte å røyke viste jeg var min jobb.

Allerede etter første time begynte jeg å redusere røykinga mi drastisk enda ingen hadde

Sagt at jeg skulle det.


På den andre timen stumpet jeg røyken for godt.

Nå er det 30 dager siden jeg har røyket og det er så fantastisk deilig å slippe å være en slave av røyken.

Vil til sist si at hypnose er en veldig fin form for behandling som jeg kan anbefale på det varmeste, man er kun i en behagelig og avslappet tilstand og jeg fikk med meg alt som ble sagt.

Nå i ettertid tenker jeg at det var så overraskende lett å kutte røyken.

Selvfølgelig får jeg et sug i ny å ne men det viktigste med hypnose er at man lærer å tenke på en annen måte når disse røyke tankene kommer, så nå vet jeg at dette suget er ikke etter røyk….


.